Verklaring voor toepassing van conflict materialen

SeparatorLine
Betreffende het gebruik van conflict materialen zoals in de wet van Dodd-Frank genoemd zijn, verklaren we als Lutz Holding GmbH voor ons, onze dochterbedrijven Lutz Pumpen GmbH, Lutz-Jesco GmbH, Lutz GmbH & Co.KG, MTE Motors and Tools Engineering S.A. en alle binnen dit bedrijven-netwerk behorende ondernemingen en vestigingen met betrekking tot de “Dodd-Frank Wall Street Reform and Consumer Protection Act”, geldig sinds 21 juli 2010, het volgende:
   

Als fabrikant van vat- en containerpompen, doseerpompen en primaire verpakkingsmiddelen uit glasbuizen, plegen wij geen directe import van mineralen en daarmee ook niet van zogenaamde “conflict materialen” zoals bijv. cassiteriet (tin-erts), columbite-tantalite (coltran, tantaliumerts), goud, wolfraam (wolfraam-erts). Deze stoffen kunnen ons alleen in verwerkte vorm als supplement in metalen, in oppervlaktelegeringen of in elektronische componenten bereiken.

Wij betrekken onze grondstoffen uitsluitend van gerenommeerde fabrikanten die ook door ons overeenkomstig onze kwaliteitsstandaard geauditeerd worden. Deze leveranciers zijn ons tenminste sinds jaren bekend en zijn geen leverancier in een “grijze markt”.

Als gebruiker van materialen hebben wij geen invloed op de oorsprong van die materialen die door onze leveranciers worden toegepast. Daarom kunnen wij in dit opzicht geen verantwoordelijkheid daarover dragen. Bij onze leveranciers wijzen wij op traceerbaarheid en transparantie van hun producten. Veel van onze leveranciers informeren op hun websites over materiaaleigenschappen en oorsprong.

Wij vragen u er begrip voor te hebben dat we op grond van de grote aantallen aanvragen geen speciale formulieren invullen kunnen. We hopen echter dat dit schrijven u van de gewenste informatie voorziet en bedanken u voor het vertrouwen in ons.

 

 

SeparatorLine Terug Pagina afdrukken Pagina aanbevelen

Zoeken:

ContactInfo Kontakt für rechte Marginalie
NL Office
 

Lutz Pompen Nederland B.V.

 
 

 

Downloads


© 2016 Lutz Pumpen GmbH Gegevensbeveiliging