Nieuw: Pompen en flowmeters in PURE-uitvoering

SeparatorLine

Lutz is al aanwezig in de voedingsmiddelen, farmaceutische en cosmetische industrie als succesvolle leverancier van de hygiënische pomp B70V Sanitary conform de “3-A Sanitary Standard”. Deze serie kenmerkt zich door het consequent doorvoeren van het hygiënisch ontwerp, gemakkelijk gebruik en mediumvriendelijke productbehandeling evenals het ontbreken van dode-ruimten en gemakkelijk te reinigen constructie voor veilige en verantwoorde procesvoering. Deze pomp is goedgekeurd volgens de ATEX richtlijn 94/9/EC en kan daarom worden toegepast in een explosiegevaarlijke omgeving.

 

In toepassingen met minder hoge eisen betreffende snelle assemblage en reiniging zijn vaak pompen geschikt waarvan de met de vloeistof in aanraking komende delen gemaakt zijn van in de voedingsmiddelenindustrie toegestane en fysiologisch verantwoorde materialen. In het verleden zijn hier in deze gevallen pompen en flowmeters geleverd in deze uitvoering als zgn. PU uitvoering.

Met de nieuwe Lutz PURE serie biedt Lutz producten welke geschikt zijn voor behandeling van levensmiddelen en in overeenstemming zijn met de bepalingen in 1935/2004/EC en FDA. Lutz PURE pompen en flowmeters zijn ook leverbaar in explosie beveiligde uitvoering conform ATEX richtlijn 94/9/EC wat nodig is omdat vele levensmiddelen, cosmetische en farmaceutische middelen ook alcoholische of andere brandbare koolwaterstoffen bevatten of bij reinigingsprocessen ontvlambare reinigings- en desinfectiemiddelen worden toegepast.

Alle PURE producten kenmerken zich door een hoge oppervlaktekwaliteit, levensmiddelenveilige tri-clamp aansluiting en constructies zonder vetvulling. De PURE serie vervangt de tot nu toe gebruikte PU-uitvoering en is in overeenstemming met de internationaal geldende en goedgekeurde standaards.

SeparatorLine Terug Pagina afdrukken Pagina aanbevelen

Zoeken:

ContactInfo Kontakt für rechte Marginalie
NL Office
 

Lutz Pompen Nederland B.V.

 
 

 

Downloads

Links


© 2016 Lutz Pumpen GmbH Gegevensbeveiliging