PREIS ANFRAGEN

Mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Lutz Pompen Nederland B.V. | Nederland
Familiebedrijf sinds 1954
info@lutzpompen.nl
0180 49 75 11

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsgegevens / Impressum

Lutz Pompen Nederland B.V. | Rietdekkerstraat 2 | 2984 BM Ridderkerk

Vertegenwoordigd door:

Heinz Lutz en Harry in 't Veld 

Contact:

Telefon: 0180 - 4975 11
Telefax: 0180 - 4975 18
E-Mail: info@lutzpompen.nl

Registratie:

Inschrijving in het handelsregister Rotterdam | KvK nummer 24351308 

BTW-identificatienummer: NL 8122 02 363 B01

Aansprakelijkheid voor de inhoud 

Als een dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze website volgens de algemene wetten. Wij zijn als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen externe informatie te bewaken of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke overtreding. Na kennisgeving van toepasselijke schendingen zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links 

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarvan we de inhoud niet beïnvloeden. Daarom kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de verantwoordelijkheid van de betreffende aanbieder of beheerder van de pagina's. De gekoppelde pagina's zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen.

Een permanent beheer van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. De vermenigvuldiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name inhoud van derden wordt als zodanig geïdentificeerd. Mocht u zich nog steeds bewust zijn van een inbreuk op het auteursrecht, dan vragen wij om een notitie. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen